perjantai 9. tammikuuta 2015

Random räpsyjä



Pari vähän parempaa kuvaa Serenitystä, kun esittelypostauksen kuvissa oli niin kurja valaistus. Nuo hiukset ovat kyllä uskomattoman pitkät, en tiedä edes kuinka pitkälle hiukset ulottaisivat jos nutturat avaisi... Käsittääkseni joillain Pullip-malleilla on aika huonolaatuiset hiukset, mutta Serenityn hiukset tuntuvat mielstäni oikein hyvälaatuisilta. Pituuden takia ne ovat kuitenkin vähän vaikeasti hallittavat, kuten kuvistakin näkyy...

Suri-paran tukka on puoliksi naamalla...
Tigeristä löytyi tällainen söpö puinen hylly neljän euron hintaan. Tuo puuväritys on pitkän päälle vähän ankea, ja olenkin miettinyt maalaavani sen jossain vaiheessa. Hyllyssä on koukku, ja siitä saisi aika kivan säilytyspaikan pienemmille nukeille tai figuille, jos sen ripustaisi seinälle. Tigeristä kyllä löytyy kaikkea mukavaa nukkehyllyyn!


Loppuun vielä kuva kahdesta saamastani pehmolelusta. Nuuskamuikkunen on ystäväni antama syntymäpäivälahja ja lentäjäpukuisen Nalle Puhin toivat vanhempani Espanjasta. Niin söpöjä! Pidän kyllä pehmoleluista ihan hirveästi, ainoa ongelma on säilytys. Olen laiska siivoamaan = sängyn päälle asettelu joka aamu liian työlästä, kaikki eivät mahdu korituoliin, hyllytkin täyttyisivät pian... Ehkä omaan kämppään muuttaessa löytyy jokaiselle oma paikka sohvilta ja mistä lie.

Tällaista tänään. Ensi postauksessa esittelyä uudesta figusta!

4 kommenttia:

  1. Sailor Moon on aivan mahtava anime ja Serenitysikin on niin täydellinen ja kaunis X3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta viserrä, Sailor Moon on klassikko isolla koolla! ^^ Kiitoksia, itsekin olen alkukankeuksien jälkeen oppinut kunnioittamaan Serenityä ja hänen majesteettisia yksityiskohtiaan!

      Poista
  2. Oi, tuo ensimmäinen kuva on upea! Ihanat silmät... :) Ja tuo pupu hameen alla, awws :D multakin löytyy tuommonen vauvapupu^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Serenityn chipsien väri on kyllä oikein kauniin tummansininen. Sylvanialaiset on niiin söpöjä...!

      Poista