lauantai 6. joulukuuta 2014

Video hyllyn päältä



PC060340 by Kara0kara

Lyhyt esittelyvideo Tigeristä ostetusta nukketalosta & hyllyköstä. Ja voin taata että en oikeasti kuulosta ihan noin sairaalta kuin tossa videossa, kameran mikrofoni ei vaan ollut ihan parhaasta päästä :D

2 kommenttia:

  1. Nyt ehdin katsomaan tämän videon, olipas hyvä esittely! Ostan ehdottomasti talon jos se on vielä Tigerissä kun pääsen käymään siellä, kovin söötti; ja tuo hyllykkökin on kyllä hieno! Sen tyylistä olen halunnutkin jo pidemmän aikaa.. Katsotaan :)

    Nukkehistoriaa mulla kyllä on ja varsinkin keräilyni alussa olin nopea muuttamaan mieltä ja hätäisiäkin ratkaisuja tekevämpi... Kesti hetken ennen kuin ne "omanlaiset" löytyivät. Ehkäpä teen throwback-postauksen niistä, kaikista taitaa kuvia löytyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tigeristä kyllä löytyy kaikkea kivaa kohtuuhinnoilla ^^ Tuo hyllykkö on ihan täydellinen tällaiselle pikkutilpehöörin hamstraajalle!

      No, sellaista se keräily joskus on, että harha-askeliakin tulee tehtyä... :) Onneksi olet löytänyt omat juttusi! Throwback-postausta todellakin kannatetaan, itse ainakin tykkänä juuri lukea kaikkea "nukkehistoriani" postauksia.

      Poista