maanantai 6. heinäkuuta 2015

Prinsessan vapaapäivä


Korppi heitti minua kommenteissa pyynnöllä, että kuvaisin Pullip-nukkeani eri vaatteissa. Pyyntö sai minut tajuamaan, että pullipistani on kieltämättä vain pari todella ankeita kuvia blogissani, ja näin kuvauksellinen nukke ansaitsee kyllä tulla kuvatuksi enemmänkin. Ei kun sitten vain toivetta toteuttamaan.


Vaatetuspuolessa esiin tulikin sitten ongelma: mitä  Serenity vetäisi päälleen prinsessavermeiden tilalle? Muilla 12-tuumaisilla nukeillani on lähinnä päällään mekkoja, enkä oikein kokenut minkään sopivan tälle neidille. Vaihtovaatteita en ole hirveästi ostellut, sillä yleisesti en vaihtele nukkejeni vaatteita kovin paljoa. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi vanhojen nukkejen vaatteiden kaivelu. Valinnanvaraa ei hirveästi ollut: pikkutyttönä en oikeastaan leikkinyt koskaan nukeilla, vaan pidin enemmän Hasbron My Little Ponyista. Ne pari omistamaani vaatekappaletta muodostivat varsin... mielenkiintoisia kokonaisuuksia.


Lopulta päälle valikoitui merimieshenkinen kotelomekko, joka sopiikin Serenityn (vai onko hän nyt ihan vain Usagi ;D) Sailor-identiteettiin hyvin. Licca-Chanin boleroksi muuntunut takki peittää vähän sitä harmillista tosiasiaa, ettei mekko istu aivan täydellisesti ylhäältä, ovathan monet muotinuket rinnanympärykseltään isompia kuin pullipit. Jalkaan lainattiin töppöset Disney Storen Meridalta.


Arkivaatteissa Serenity uskalsi lähteä remuamaan tuonne ´"ulkomaailmaankin"! Tämän kuvan funktiona on esitellä, kuinka paljon pari postausta sitten esitellyt kylvökseni jakselevat :D Olen täysin uuno kasvien hoidossa ja siksi olen ylpeä että taimet ovat kasvaneet vauhdilla! Sen auringonkukan kohtalo ei ollut aivan yhtä onnellinen, mutta kyllä sekin vielä hengissä on :D


Pullipit ovat kyllä kuvauksellisia nukkeja ja vähän yksinkertaisemmissa vaatteissa pääsin tutustumaan Serenityn nivellykseenkin paremmin. Mitään hienoja kampauksia ei nukn tukkaan pääse kokeilemaan, koska kieltäydyn avaamasta tuota nykyistä, mutta ainakin leteillä saa jotain vaihtelua ja toivon mukaan tuo pitää takut poissa hiuksista pidempään :)

Viime postauksen pohdinnoissa päädyin lopulta ennakkotilaamaan Luna-pullipin. Sori Chibi Moon, ehkä sinunkin vuorosi koittaa vielä joku kaunis päivä!

4 kommenttia:

  1. Jes vihdoinkin! ;D Se aloittaminen on aina vähän hankalaa ehkä, mutta kiva että inspiroiduit! On todellakin kuvauksellisimpia keräilynukkeja nuo nuket, hienoja kuvia sait! Jatka samaan malliin :D
    Minä taas tykkään nimenomaan nukkejen pukemisesta erilaisiin vaatteisiin, vaihdan joskus vaatteitä niiltä hyvinkin tiheään tahtiin. Kaipa ne "pukuleikit" on aina olleet mun juttu omallakin kohdalla.
    Kauankos joudut kärvistelemään ja odottelemaan Lunaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ^^ Kieltämättä vaatteiden vaihtaminen on terapeuttista hommaa, ja on mukava huomata kuinka nukesta saa esille "uusia puolia" uusien vaatteiden avulla!

      Luna julkaistaan ensi kuussa, tarkka päivä ei ole vielä tiedossa! Otin nukelle kuriirikuljetuksen siltä varalta, että julkaisu on elokuun loppupuolella (lähden puoleksi vuodeksi vaihtoon syyskuun puolivälissä). Mutta kyllä tässä ainakin reilu kuukausi pitää vielä kärvistellä, mutta toivotaan että saan nuken hyppysiini ennen muuttoa! :)

      Poista
  2. Todella kauniita kuvia, nukkesi on suloinen ^^ Vaihtovaatteet tuovat kyllä mukavasti vaihtelua, itse olen vain pari kertaa vaihtanut Eerikan vaatteet. Paljon onnea tulevasta Pullip-neidostasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kehuista ja onnitteluista :) Totta, vaihtelu virkistää mutta jotenkin olen itse vain tosi kaavoihin kangistunut nukkejeni kanssa!

      Poista