perjantai 26. kesäkuuta 2015

Houkuttaa

Voi apua Groove minkä teit! Sailor Moon -aiheisesta Pullip-sarjasta paljastettiin tänään uusi nukke, joka oli ehkä pienoinen yllätys: Luna-kissan ihmismuoto! Sailor Mooniin tutustuneet tietävätkin, että Luna-kissa esiintyy tässä hahmossa mangaversiossa sekä toisessa anime-elokuvassa. Ja miten kaunis nukke se onkaan!



Vaikka pidänkin Sailor Moonista tosi paljon, ei kaikkien sarjasta julkaistujen pullipien ostaminen ole luonnollisesti käynyt mielessäkään. Mielestäni kahdeksasta eri Sailor-soturista tehdyt nuket ovat hienoja, mutta loppujen lopuksi nuket eivät säväytä niin paljoa, että haluaisin ne sillä hinnalla ostaa. Ainoa mitä olen hieman enemmän vakavissani harkinnut on Dal Chibi Moon, sillä hän on lempihahmoni kyseisestä sarjasta! Lisäksi kerroinkin Pullip Princess Serenityn saapuessa että nukkejen käytännöllinen puoli ei ihan hirveästi säväytä, ja sekin hillitsee ostohaluja.


Mutta nyt on edessä paha valinta! Toisaalta Lunan suloinen mekko ja ihanat kuukorut houkuttavat, mutta Chibi Usa on aina Chibi Usa ja minulla ei ole ennestään Dal-nukkea. Lisäksi Lunaan liittyy toinenkin pulma, nimittäin julkaisuaika, joka on elokuussa. Olen lähdössä syyskuun puolivälissä puoleksi vuodeksi opiskelijavaihtoon, ja kurjalla tuurilla nukke saapuisi vasta lähtöni jälkeen :( Pitää vielä harkita.

Sinänsä investointi vähän kalliimpaan nukkeen olisi ihan perusteltu. En ole ihan hirveästi kokoelmaa kartuttanut viime aikoina, pari figuuria on tilattu mutta niiden saapumiseen on vielä aikaa.

4 kommenttia:

  1. En tiennytkään että kaikista Sailor Moonin hahmoista on nukkeversio! Pitäisi varmaan olla ihan die hard-fani että ne kaikki ostaisi :DD Dal Chibi Moon on ihana, sen voisin itekin hankkia jos löytyisi sopiva rako (budjetin ym suhteen). Ihana on tuo Lunakin kyllä, aika vaikea pala kumman noista valitsisit! Tumma, pitkä tukka Pullipeilla on kyllä jotenkin niin ihana <33 Sopii kasvojen muotoon täydellisesti.
    Olisi kiva nähdä kuvia Pullipistasi eri kuvakulmista ja eri vaatteissa tms :) Sellainen postaustoive!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, päähenkilöiksi nousevista Sailor-sotureista vain kahdesta puuttuu Pullip-versio, ja noiden kahdeksan lisäksi on vielä tuo Princess Serenity ja Taeyang Tuxedo Mask :) Ja sitten nyt tuo Luna. Olen samaa mieltä, tumma tukka on Pullipeilla aivan upea!

      Kiitos toiveista, pidän kyllä mielessä ^^ Minulla on tosi huonosti 12-tuumaisille sopivia vaatteita, koska en nuorempana tyttönä oikeastaan leikkinyt nukeilla ja keräilyharrastuksenkaan myötä en ole innostunut hankkimaan vaihtovaatteita. Mutta katsotaan saisinko Serenitylle jotain uutta tyyliä aikaan :)

      Poista
  2. Aivan ihana tuo Luna-Pullip! <3 Olet oikeassa, tämä on minustakin säväyttävin näistä Sailor Moon-Groove nukeista. Olen kova Sailor Mercury-fani mutta jostain syystä Mercury-nukke ei herättänyt mitään must-have fiiliksiä, mitä hämmästelen kovin. Tuo Luna sen sijaan...
    Ja Dal Chibi-Moon on todella suloinen~ <3 Minulla on fiksaatio vaaleanpunaiseen ja taikatyttöihin... aaa what should I do!? x33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Itselläni on syy ainakin siinä, että ihailen Pullipeilla erityisesti viimeisteltyjä yksityiskohtaisia mekkoja, ja Sailorien asut ovat kuitenkin sen verran yksinkertaisia että sen takia toisenlaisiin mekkoihin pukeutuneet pullipit iskevät enemmän. Lunassa ja Serenityssä pääsee ihailemaan yksityiskohtia oikein kunnolla <3 Mutta tuo Chibi Moon saa kyllä joka kerta sydämen läpättämään. Niin söpö!

      Poista