perjantai 6. marraskuuta 2015

Ihan pikainen nukkeitku

Öö, joo. Minun oli siis ihan oikeasti tarkoitus ilmoittaa jo ennen lähtöäni syyskuussa, että blogi todellakin hiljenee jouluun asti. Olen nimittäin tämän syksyn vaihto-opiskelijana Irlannissa, ja nuket ja muut tietenkin majailevat koto-Suomessa. Kuluneet viikot ovat olleet oikein antoisia täällä, ja pahaa pelkään etten linjoille ennen joulua sen kummemmin ehdi.

Mutta oli ihan pakko tulla vähän valittamaan. Kun S.H.Figuarts julkaisi Sailor Moon -sarjan Black Ladysta figuuriversion, totesin kaverilleni että tätä menoa Black Lady -pullip on vain ajan kysymys. Ja kuinkas sitten kävikään... Blogia lukeneet tietävätkin, ettei ole edes eka kerta kun "manaan" esille
julkaisuja haluamastani hahmoista :D


Black Lady on siis aikuinen pahisversio sarjan Chibi Usasta, joka sattuukin olemaan lempihahmoni. Chibi Usasta on julkaistu Dal, mutta sailor -asuiset nuket eivät jotenkin ole saaneet omalla kohdallani nettikauppaa laulamaan. Mutta voi ihanuus tuota Black Ladya shaaleineen <3__<3 Juuri kun pääsin viime postauksessa sanomasta, että enempää Pullipeja en tähän huusholliin hanki.

Black Lady julkaistaan joulukuussa, mutta itse en ainakaan lähiaikoina ole nukkea hankkimassa. Jos muutaman kuukauden jälkeen nukke vielä huutelee nimeäni, niin ehkä sitten voisin harkita. Voi Groove ja teidän Sailor Moon-nuket!

6 kommenttia:

  1. olenkin jo odotellut postaustasi. mielenkiintoista, postaisitko irlannista joskus :)
    black lady on ihan vieras hahmo minulle! (miten en ole törmännyt siihen.. en ole siis katsonut kuin vähän alkua sarjasta mutta seuraamani postaavat joka päivä koko ajan sarjasta.) hyviä kuvia tulisi tästä ja serenitystä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvä idea, voisin kyllä lähempänä joulua vaikka kertoa ajastani täällä. Mukavaa lukea juttuja tyypeistä "nukkejen takana", ainakin omasta mielestä :)

      Eniten harmittaa että muutenkin olen ollut tauolla blogirintamalta, kommentointi ja lukeminenkin on jäänyt ihan toissijaiseksi.

      Oho, jännää ettet häneen ole tutustunut. Black Lady esiintyy sarjassa vain lyhyen aikaa, mutta kyllä häneltä faneja löytyy :) Olet oikeassa, musta mekko ja pinkit hiukset olisi ihan mahtava kontrasti Serenityyn.

      Poista
  2. Sailor Moon on vain puoliksi tuttu, joten pelkän Pullipin kuvasta voisin sanoa että varmasti sarjan fanit tykkää, näyttää suht korkealaatuiselta ja muutenkin kaunis nukke. : 3
    Toivottavasti Irlannin matkasi tarjoaa paljon uutta ja jänittävää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sailor Moon Pullipeissa yksityiskohdat ovat kyllä ihan viimeisen päälle, eikä ainakaan omien nukkejen kohdalla ole tullut tunnetta että oltaisiin menty siitä missä aita on matalin... Erityisesti erilaiset materiaalit tuntuvat ihan luksukselta! (Tämä on muuten syy miksi sailor-asuiset Pullipit eivät nappaa, mielummin investoin sen hinnan näyttävämpään nukkeen).

      Kiitos paljon <3

      Poista
  3. Liebster award-tunnustus odottaa sinua blogissani ^_^

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti sinulla on ollut mahtavaa Irlannissa!

    Tuo Black Lady on aika ihana ja hahmo on yksi lemppareitani Sailor Moonissa :D

    PS: Sitten kun alat taas bloggailemaan, niin annoin sinulle tämmöisen Liebster Award -jutun, käy täällä lukemassa mistä on kyse http://toystoystoysss.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

    VastaaPoista