maanantai 13. lokakuuta 2014

Hukuttakaa mut Jean-figuureihin!

Tiedättehän te sen tunteen, kun omasta lempparihahmosta on ihan pirun vaikea löytää oheistuotteita? Minua on pitkään kiukuttanut, että Attack On Titan -sarjan Jeanista ole tehty mitään avaimenperää suurempaa figuuria. Tai niin kuvittelin, kunnes kerran silmieni eteen ilmestyi kuin ilmestyikin kuva Jean-figusta! Ehdin heti siltä istumalta kaavailla mahtavan suunnitelman: ostan kauhean kasan  Jeaneja ja annan niitä kaikille perheenjäsenille ja sukulaisille lahjaksi. Näin Jeanista tulee myyntihitti ja hänestä tehdään lisää figuureita. Nerokasta, eikö? No, totuus paljastui astetta karummaksi: tämä Jean-figuuri on Banpreston Kyun-chara sarjaa, jonka saatavuus ei ole mitenkään auvoinen ja sarjan hinta on ainakin Ebayssa aika suolainen. Jean kuitenkin tuli samassa setissä Arminin kanssa, ja tämä höpsö fanityttö klikkasi pikkuruisen figuuriparin ostoskoriin nopeammin kuin kukaan ehti sanoa OTP!


Tämä Banpreston Kyun-Chara sarja on siitä mielenkiintoinen, että ainakin Attack On Titanin kohdalla sarjassa on julkaistu useampikin sellainen hahmo, joista ei melkeinpä edes ole muita oheistuotteita. Ns. "Levi Squad" eli Petra, Oluo, Gunther ja Eld löytyvät tästä sarjasta, kaksi edellä mainittua on julkaisu sekä yhteissetissä että erikseen, Guntherista ja Eldistä olen Ebayssa nähnyt vain yksittäin julkaistuja figuureja. Nämä kaksi taitavat hinnoista päätellen olla todella haluttuja, eikä ihmekään sillä muita oheistuotteita ei heistä taida löytyä. Muita settejä mitä olen Ebayssa nähnyt on ainakin Mikasa & Eren, Levi & Hanji, Levi & Eren sekä yksittäin myös Levi ja Eren. Yksittäin julkaistut taitavat olla uudempi sarja.



Maksoin figuureista toimituskuluineen 30 euroa, joka on kieltämättä aika paljon näin pienistä tuotteista. Joku nokkelampi keräilijä olisi ehkä löytänyt näitä joltain japanilaiselta sivulta halvemmalta, mutta itse en yleensä jaksa lähteä Evilbayn ulkopuolelle. Onneksi tämä oli AOT:ista sentään halvin tarjolla oleva setti. Japanilaiset lelumerkit kyllä yleensä ovat lähtökohtaisesti aika hintavia, mikä onneksi näkyy myös laadussa: näilläkin pikkukavereille on hienoja yksityiskohtia ja nätit maalit. Ainoastaan suut olisin maalannut itse toisin... Mukana tulee myös (nimetyt!) ständit, tosin voin kertoa että tuo selkään tuleva osa meinasi jo mennä hukuksiin kaltaiseni mämmikouran hoteissa. Tärkeintä kuitenkin on, että ne toimivat (ei ole ihan itsestäänselvyys *köh*Levi-nendoroid*köh*)

CD-levy demonstroimassa kokoa... Kuuntelin tuota postausta kirjoittaessa ja pidätin itkua, liian ihana... Leijonakuningas on paras leffa!
Tällä tavalla rivissä Jean ja Armin näyttävät kyllä enemmän tanssijoilta kuin titaaninmetsästäjiltä... Katsoin aluksi että vartalon muotti olisi sama, mutta Armin seisoo oikeasti kyyrymmässä ja ovathan nuo kädetkin eri tavalla. Hahmojen päät kääntyvät ja päät ja viitat ovat irroitettavia ja oletettavasti näin ollen myös vaihdettavia.


Oli vielä ihan pakko ottaa kuva tuosta laatikosta jossa lähetys saapui. Naureskelin paketin saadessani että lähettäjän asiakaskuntaan taitaa kuulua paljon boksien kunnosta tarkkoja olevia MIB-keräilijöitä, paketti oli nimittäin huolellisesti vuorattu ja laatikon päällekin oli vielä läntätty "Fragile" -tarra :D


Jean ja Armin muuttivat ainakin toistaiseksi telkkarin päälle asumaan, elämä leluhyllyllä 30-senttisten nukketitaanien seassa ei varmaan olisi kovin mukavaa kaksikolle... Pitävät siellä seuraa kun meikäläinen katselee Vain Elämää.

2 kommenttia:

  1. Eikä :D Tuo paketin koko T__T
    Aika nerokas idea muuten. Itse ostan joskus lempilehteni numeron vain siksi ettei se katoa kaupan hyllyltä (sitä kun saa vain Sokokselta), vähän sama idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :D No, ainakin saapui muovipaketti vahingoittumattomana vain siksi, että voisin repiä sen...

      Hahaa, markkinavoimat täytyy pitää liikkeessä!

      Poista