torstai 9. lokakuuta 2014

Meet B.Lockes!


Postikuriiri toi Donnan naapuriin tänään uuden asukkaan! Thronecoming Blondie Lockes oli ollut jo pidempään omalla toivelistallani ja nyt hienosti pynttäytynyt tyttönen muutti kotiini Amazon.co.uk:sta. Alkuperäiseltään hinnaltaan nukke oli noin 25 puntaa eli vähän reilu 30 euroa. Lisäksi tuli pari puntaa postikuluja (tilasin Blondien osana isompaa satsia, jolloin tuotetta kohden postikulut olivat tietenkin pienemmät kuin pelkän nuken tilatessa).

Mukanaan Blondiella tuli naamiaismaski, pikkuinen laukku, harja ja ständi. En tiedä kuinka hyvin se erottuu kuvasta, mutta Blondie-paran seisoskelu ständillä on hieman huteraa. Toisin kuin basic-sarjan nukeilla, ilmeisesti kaikilla Thronecoming-nukeilla on ns. satulaständi eli ständi joka asetetaan nuken jalkojen väliin. Valitettavasti ständi on Blondielle liian korkea ja raukan jalat viuhuvat lähes ilmassa!  Muuten ständi on hyvä uudistus sillä vyötärölle tuleva ständi todennäköisesti vain ruttaisi nuken mekkoa.

Kas vain, kaulakoru on jo vinksin vonksin itse kullakin...

Minulta löytyy nyt kaksi Mattelin Ever After High-sarjan nukkea, basic Cerise Hood ja tämä Thronecoming -Blondie. Alunperin sarjaan tutustuessani ajattelin ryhtyväni keräämään vain Blondie-nukkeja, niin ettei tarvisi sitten arpoa kenet ostaa. Tilatessani ekaa nukkea ei Amazonilta kuitenkaan saanut Blondieta, ja päädyin lopulta Ceriseen. Enkä kadu yhtään, sillä Cerise on todella kaunis nukke! Hauskasti Blondien vaaleat piirteet ja sinivoittoinen asu toimivat konrastina Cerisen tummempiin piirteisiin ja punaisiin sävyihin. Seuraavaksi sarjasta houkuttelisi Madeline Hatter tai Ashlynn Ella...

Oli jo ilta kun pääsin kameran varteen, joten kuvat ovat sen mukaisia. Voisinkin kuvailla joskus Blondien yksityiskohtia kun valoakin on enemmän!

2 kommenttia:

  1. Ihana söpöliini tuo Blondie, tosi kawaii! Koskahan sitä Suomesta saa?! Pyöreäposki ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ^^ Tuo kampaus saa kyllä aikaan miellyttävän lapsellisen vaikutelman, jos näin voisi sanoa, "kawaii" lienee juurikin oikea sana :D! Toivotaan että Thronecoming-linja ilmestyisi meillekin joskus hamassa tulevaisuudessa (tietenkin suolaiseen 50 euron hintaan...). Sääli sinänsä että esimerkiksi Hat-Tastic Party ja Legacy Day wave 2 ovat aika hankalia saada Euroopasta yhä edelleen, joten niitä tuskin Suomessa nähdään :(

      Poista