lauantai 25. lokakuuta 2014

Esittely: Licca-Chan koulupuvussa



Takaran Licca-Chan nukke on mielestäni yksi sievimmistä nukeista joita tiedän. Liccahan on alunperin suunniteltu pikkusiskoksi "Japanin Barbielle" eli Jenny-nukelle, mutta hän on sittemmin kohonnut Jennya suurempaan suosioon kotimaassaan. Itselläni on tämä yksi, koulupukuun pukeutunu Licca, joka pääseekin nyt tarkempaan esittelyyn. Ostin Liccan ebaysta, postikuluineen hinnaksi tuli noin 20 euroa.


Mukana ei tule minkäänlaista ständiä, vaan Licca seisoo tässä J-dollin ständissä.
Licca on pukeutunut yksiosaiseen mekkoon, jossa on lyhythihainen, kauluksellinen yläosa ja musta-harmaa-valkoruudullinen, vekitetty alaosa. Mekossa on hopeanväriset napit ja vaaleanpunainen rusetti, ja helmassa on vaaleanpunaista pitsiä. Lisäksi asuun kuuluu harmaa, boleromainen takki jossa on vaaleanpunaiset kirjailut reunoissa ja hihansuissa. Polvisukat ovat mustat vaaleanpunaisilla pitsisomisteilla. Mekon alla on myös kankaasta tehdyt valkoiset alushousut. Jalassaan Liccalla on varsin mitäänsanomattomat mustat tossut. (Ks. kuva alla)

Tällä Liccalla on ruskeat, yläselkään asti ulottuvat hiukset. Otsatukan malli on hieman omintakeinen, ja kaksi osiota hiuksista on sidottu rusettikoristeisilla ponnareilla. Liccalla on sydämenmuotoiset hopeanväriset korvakorut (eivät käsittääkseni irtoa). 




Nivellykseltään nukke ei ole kummoinen, mutta kiinnostavana kuriositeettina on raajojen muovin hyvin taipuvainen materiaali, jota voi halutessaan väännellä ja joka sitten palautuu takaisin alkuperäiseen asentoon. En tietenkään tajunnut ottaa Liccasta kuvaa ns. tavallisen 12-tuumaisen nuken vierellä, mutta Licca siis yltää Barbien pituisia nukkeja noin olkapäähän.

Samalla kun ostin Liccan, ostin mukana myös balettivaatesetin, hinnaltaan noin 10 euroa. Vaatesetti on todella söpö, ainoa harmin aihe on että en viitsi avata noita rusettiponnareita joten en voi muotoilla tyttösen tukkaa kovin nätisti tuon hiuspannan kanssa. Lienee myös hyvä huomauttaa, että Licca on vartalo-osaltaan varsin samankokoinen monien 12-tuumaisten nukkejen kanssa, ja esimerkiksi joidenkin vaatteiden lainailu saattaa onnistua (esim. Cheonsang Cheonhan nukkejen kanssa) Voisinkin joskus tehdä jonkun vaatesovittelupostauksen noiden omien nukkejeni kanssa!

3 kommenttia:

  1. Nuo koulupuvun sukat ja kengät on ihana yksityiskohta! Aivan ihana omaperäinen koulupuku.. ^_^ Vähän meinaa Licca-innostusta pukata kun katselee tätä tyttöä :) Ei ollut kallis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseenikin vetoaa kyllä koulupuvun tyyli, yhtaikaa klassinen mutta silti omaperäinen pitsiyksityiskohtineen :) Liccat ovat kyllä hurjan söpöjä ja ne vaatteet erityisesti *_* Ja ei, ebaysta Liccoja saa oikein kohtuuhinnalla!

      Poista
  2. uiii, pitäisi hommata viimein se s-tili niin voisi käyttää paypalia ^__^ jännä muuten miten jotkut liccat näyttää jotenkin erilaisilta vaikka niiden kasvomuotti on aina sama. tällä sinun on ihanan lempeä katse. se varmaan johtuu väreistä joita meikissä ja silmissä on käytetty. mulla on muuten yks licca-pää tosi samantyylinen, sama otsis ja muutenkin :D piti ihan kaivaa se esiin.

    VastaaPoista