lauantai 8. marraskuuta 2014

Bilara ja yksisarvinen

Huomasin toki vasta kuvien oton jälkeen, ettei keiju istu tuossa sille tarkoitetulla paikalla...
Stockmannilla oli kaikki Schleich-tuotteet -20% kanta-asiakastarjouksessa, joten kipaisinpa eilen koulun jälkeen kartuttamassa kokoelmaani. Olen kovasti mieltynyt fantasiateemaiseen Bayala-sarjaan joten hyllystä valikoitu mukaan tämä yksisarvisella ratsastava... keiju? Noidaksi häntä kai nettisivulla kutsuttiin... Ei kai keijuilla yleensä ole linnunsiipiä?


Vaaleanpunaisilla jouhilla varustettu yksisarvinen on söppänä ilmestys. En ostohetkellä älynnyt hepon turpaa kovin tarkasti ja vasta kotona tarkastellessa huomasin että turvan väri on aika tumma ja vähän suttuisen oloinen. Pitänee himmailla takaisin kauppaan ja katsoa josko kyseessä on maalausvirhe tai ovatko muutkin purkkatukkaiset yksisarviset samanlaisia nokinaamoja. Muuten kyllä komia orihepo. Pidän siitä että sukulaisuus yksinään myytäviin yksisarvisiin on huomattavissa kasviaiheisesta kuvioinnista lavoissa, mutta värityksessä on selkeät eronsakin.


Bilaralla on ihan hyvän kasvomaali - Schleichin ihmishahmojen pikkuiset kasvot tapaavat joskus vähän derpata. Tykkään Bilarassa erityisesti tuosta shaalista, ja siivistä ei nyt tullut hyvää kuvaa mutta niissä on todella kivat, hohtavat yksitskohdat. Tuo sauvakäsi liikkuu vähän. Harmittavampi asia on, että hahmo on suunniteltu hevosen selkään tukevasti istuvaksi (=alapuoli on kovera), eikä hahmo oikein edusta ratsastushommien ulkopuolella...


Tässä on hepo vielä ilman ratsastajaa. Hahmon kiinnityskohta näyttää vähän hassulta näin, mutta mitäpä pikkujutuista. Yksisarviset kunniaan.

Käppäillessäni leluosastolta pois huomasin, että Stockalta saa myös Schleich-joulukalentereita ja sekin on kantistarjouksessa... Näyttää pahasti sillä että saatan palata vielä nappaamaan senkin mukaan. Mulla ei edes ole ollut joulukalenteria vuosiin!

2 kommenttia:

  1. Noidan oloinenhan tuo hahmonen onkin, tarjoilee omenaa niin creepyn epäilyttävästi >_< Aivan ihana hepo hänellä! :) Mulla joskus oli yksisarvinen tuosta Schleich-sarjasta. Aina toisinaan kadun sen myyntiä (kuten nyt!!! Paljon samannäkönen ja sama asentokin) :P Kaikki eläimet tuossa sarjassa on kyllä niin upeasti tehty... Erityisen ihania ovat juuri nuo yksisarviset ja kaikki muutkin hevoset & LOHIKÄÄRMEET. Rakastan niitä! Joskus metsästin aktiivisesti Antylar-loharia, mutta ei ole vielä tullut vastaan.. :/ Ehkäpä joku fantasiahahmo löytää mun kokoelmaan tiensä, sen verran koko fantasiateema on viime aikoina inspiroinut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa, Bilara taitaa odotella jotain pahaa-aavistamatonta tyyppiä jolle voisi taikaomenan syöttää... Mainitsemasi figuuri on varmaan toinen yksinään myytävistä aikuisista yksisarvisista, se minulta puuttuukiin, niin kuin myös yhdessä keijuhahmon kanssa myytävä pinkkitukkainen varsayksisarvinen.

      Schleicheissä on kyllä mistä valita, ties mitä eri eläimiä, dinoja, keijuja, ritareita ja kaiken maailman fantasiaotuksia... Lohikäärmeitäkin on ties kuinka montaa sorttia! Ja tykkään ainakin eläinhahmojen maaleista todella paljon. Antylar taitaa olla jo useampi vuosi sitten lopetettu, kohtuuhintaan ei varmasti mikään helppo löydettävä :I

      Poista