maanantai 3. marraskuuta 2014

Vaatesovittelua

Innostuinpa sitten tekemään vähän vaatteidensovittelua neljän eri nuken välillä. Ihan hyödyllistä sinänsä, jos haluaa esimerkiksi tilata brändin X vaatteita brändin Y nukeille. Tietysti vertailupostaus olisi huomattavasti parempi jos omitaisi enemmän eri merkkien nukkeja, mutta kyllä tämä oli ihan hauskaa näinkin!


Tässäpä ovat tytöt alushoususillaan. Vasemmalta oikealte: Takaran Licca, Disney Store, Ever After High ja Groove Inc. J-Doll. Käsittääkseni DS-n uket ovat kooltaan hyvin samanlaisia kuin Mattelin Barbie ja myös Disney-nuket (ja ainakin osa kengistä myös sopii). Ja J-Dolleillahan on samanlainen vartalo kuin Suomessa suosituilla Pullip-nukeilla. Kuten kuvasta näkee, DS Merida on selvästi porukan isokokoisin ja erityisesti hartioiden leveys muodostui ongelmaksi sovittelussa. Licca on huomattavasti muita nukkeja lyhyempi mutta vartalon aikuismaiset muodot mahdollistivat vaatteiden vaihtelun.


Tässä on Licca-nuken mekko J-Doll Esplanadi kadun päällä. Nuken kapean vyötärön ansiosta mekko istuu aika hyvin ja koska vaate aukeaa koko matkalta ylhäältä alas on pukeminenkin helppoa. Olen nähnyt Licca-nukkejen vaatteita mainostettavan Pullipeille sopivaksi ja ainakin jossain määrin tämä väite siis pitää paikkansa. Helma jää kuitenkin todella lyhyeksi ja sama pitää ottaa huomioon myös mahdollisesti hihoissa. Housut tuskin sopivat J-Dollin leveän lantion takia.


Solakka Cerise mahtui Liccan mekkoon mutkitta, ja itsessään vaate näyttääkin aika kivalta. Helma jää kuitenkin todella lyhyeksi eikä siis näytä kovin hyvältä Cerisen kilometrikoipien kanssa. Jos mekossa olisi pitemmät hihat niin nekin tietysti jäisivät lyhyeksi. Meridaa oli turha saada mahdutettua tähän vaatteeseen, tai mihinkään muuhunkaansovituksessa olevaan vaatekappaleeseen.

 J-dollin mekko mahtuu Liccalle, mutta hihat ovat liian pitkät ja istuvuus muutenkin vähän niin ja näin. En tiedä miksi unohdin ottaa kuvan Cerisestä mekossa, koska porukan pienivartaloisimpana nukkena hän varmasti mahtuisi kyllä vaatteeseen sisälle. Säkkiefekti olisi kyllä taattu, koska mekon kangas on aika jäykkää.

Cerise Disney Storen mekossa. Yläosa on arvatenkin liian suuri Cerisen olemattomien hartioiden vuoksi, ja muutenkin mekko oli kaikin puolin liian iso (ja myös pitkä vaikka sitä ei kuvasta näe).

Esplanadi katu (tiedän hyvin ettei sitä oikeasti kirjoiteta noin mutta toi on tän nuken virallinen nimi!) Meridan mekossa. Edelleen olkapäiden kohdilta liian iso mutta lantion kohdalta istuvuus jo ihan hyvä. Myöskin liian pitkä.



Cerisen tunikaa en saanut ängettyä kenellekään nukelle, mutta hänen saappaansa paljastuivat yllättävän yhdistelykelpoiseksi. Jostain kumman syystä Liccan lattanajalka pysyi niiden sisässä ihan hyvin :D Saapas mahtui myös J-Dollille. Tässä on enemmän kyse saappaan joustavasta materiaalista: oikeastihan Cerisen jalat ovat nelikosta kaikkein isoimmat, ja tavalliset EAH-avokkaat eivät mahdu muille nukeille. J-Dollin ja Disney Storen kengät ovat täysin vaihdettavia, vaikka DS-nuken jalat ovat inan verran suuremmat. Itse asiassa Esplanadi kadun kengät sopivat paremmin Meridalle kuin hänelle itselleen, ne kun tapaavat putoilla vähän väliä...


Esplanadi kadun takki-poncho -viritelmä sopi yllättäen kaikille kolmelle nukelle! Meridan kohdalla kiinnitys on tosin aika hatara, mutta kuitenkin. Ei tavitse sitten mimmien talvipakkasella värjötellä jos ulos uskaltautuvat... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti