lauantai 29. marraskuuta 2014

I will punish you!


Tämä Mega Housen tuottama Sailor Moon Petit Chara -figuuri tuotti hieman päänvaivaa. Näin ekan kerran jossain blogissa, että joku oli löytänyt näitä Helsingin Fantasiapeleistä. Useamman kerran hiippailin liikkeeseen norkoilemaan, että mistäkö näistä löytyisi, mutta ei millään osunut silmään (enkä kehdannu kysyä myyjältä, heh). Ajattelin että figut oli varmaan myyty loppuun. Sitten Nukkebuumi -blogin Korppi bloggasi myös samaisista figuureista ja sanoi niitä olevan vielä jäljellä, ja menin sitten liikkeeseen vielä kerran. Siellähän pienet vaaleanpunaiset laatikot olivat, ihan kaikkien nähtävillä...


Omasta laatikostani paljastui Sailor Moon-sarjan päähenkilö Super Salor Moon -muodossaan. Näitä Petit Charoja on julkaistu käsittääkseni ainakin kolme eri sarjaa SM-hahmoja ja lisäksi eri hahmoista on useita eri variantteja. Fantasiapeleistä näyttää saavan toistaiseksi vain tuota 2-sarjaa jossa on Super Sailor Moon & Chibi Moon sekä ns. "Outer Senshit"


Figuuri on aika pikkuriikkinen (huomatkaa että mulla on pienet kädet...) mutta maalaustyö on japanilaisten merkkien tuotteet tuntien erinomaista. Tosi söpö lisä kokoelmiin! Sailor Moon-juttuja tulee piakkoin lisää, odottakaa vaan! Korppi ehdotti myös että tekisin jonkun kokoelmapostauksen omista figuureista ja kun aika on otollinen niin voisin tehdä japanilaisten merkkien figuureista ja avaimenperistä jutun.

4 kommenttia:

  1. On se ihana! ^__^ Niin pieni ja nätti... Huomasin että omani pysyy pystyssä hiustensa ansiosta, tämä ei taida ilman ständiä pysyä? Yattaa, odotan kiinnostuksella Sailor Moon-postaustakin, vaikka en sen sarjan fani ole se on visuaalisesti tosi herkku! ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ^^ Joo ei pysy, kokeilin kun otit asian puheeksi. Onneksi ständi on hyvä!

      Onneksi figuureja ja oheiskamaa voi keräillä vaikka ei edes pitäisi itse sarjasta :D Toivotaan että pääsen pian availemaan uutta Sailor Moon -tuotetta ;)

      Poista
  2. Onhan se kyllä tosi suloinen ilmestys! Aika hyvä tuuri sulla kävi et sait heti Sailor Moonin! (mikäli nää tuli blind boxeissa?)
    Ohhh kokoelmapostaus olisi ihan mahtavaa! On aina mielenkiintosta nähä muidenkin figukeräilijöiden kokoelmia!! ^w^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Kyllä, blind box-meininki näissä on, ja olen oikein tyytyväinen Sailor Mooniin (vaikka pidänkin kaikista hahmoista!) ^^ Mun figuurikokoelma on käytännössä katsoen... no, säälittävä, mutta olen kyllä samaa mieltä että ihmisten kokoelmiin tutustuminen on tosi mielenkiintoista!

      Poista