tiistai 14. huhtikuuta 2015





Dolliewood Dolitas-blogin OwlComet oli ottanut hienoja kuvia Schleich-figuureistaan, ja intouduin siitä itsekin kuvailemaan joitakin sleikkejäni. Mukavasti ovat krookuksetkin alkaneet jo kukkia :) Näihin kuviin on eksynyt kaikenlaisia lempparieläimiäni. Olen kaveripiirissäni suorastaan surullisenkuuluisa siitä, kuinka paljon fiilistelen vuohia :D Tällä hetkellä kokoelmaani kuuluu vain nuo kaksi vuohta, mutta toivottavasti saan jossain vaiheessa hankittua myös kääpiövuohen kileineen.

8 kommenttia:

  1. Voi, siellä onkin jo oikein kunnolla kevät meneillään. Täällä oli tänä aamuna taas maa valkoisena -.-'
    Ensimmäinen kuva oli ehdoton suosikkini! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, täällä etelässä ollaan jo vahvasti kevään puolella! Mustakin toi ensimmäinen kuva onnistui kyllä erityisen hyvin :)

      Poista
  2. Aivan ihania keväisiä kuvia! Erityisesti pidän tuosta ensimmäisestä yksisarvisesta violettien kukkien keskellä ja viimeisestä peurasta :) Itse en ole vielä päässyt ulos ollenkaan kuvaamaan tänä keväänä.

    Ja hei, vuohet on just jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tänään on kevätfiilis kyllä ollut aika kaukana, aamulla satoi räntääkin :D Muistelenkin vuohifiguureja esittelevää postaustasi suurella lämmöllä!

      Poista
  3. ihania kuvia, noista saisi hienoja kortteja!! vai vuohia :DD söpö se leikkivuohi tuolla luonnon keskellä on mutta muuten en ehkä jaa tuota innostustasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, lempieläimensä kullakin ;) Kiitoksia kehuista!

      Poista
  4. Kauniita kuvia!! <3 =D
    Olet saanut sovitettua eläimet hyvin tuonne luontoon! ^^
    Näyttää ainakin vihreämmältä, kuin meidän piha tällä hetkellä.. x,D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Täällä etelässä ollaa jo kovaa vauhtia menossa kohti kesää, tekee itsekin mieli ryhtyä puutarhahommiin...!

      Poista