keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Real Action Heroes Armin Arlert


No niin, tässä tulisi sitten kuvia Medicomin Real Action Heroes -sarjan Armin Arlert -figuurista. RAH on laaja-alainen figuurisarja johon kuuluu noin 12-tuumaisia actionfiguureja, joilla on kankaasta tehdyt vaatteet ja yleensä varsin laaja valikoima erilaisia esineitä. Sarja ei todellakaan rajoitu vain animehahmoihin, vaan sieltä löytyy niin länsimaisen popkulttuurin hahmoja kuin näyttelijöihin perustuvia nukkeja. Esimerkiksi Bruce Leestä löytyy toista kymmentä erilaista RAH-figuuria :---D Hinnat vaihtelevat uusinakin, omani maksoi noin puolitoista hunttia. Siihen tuli tietysti toimituskulut ja verot päälle. Saatavuudessa on myös jonkinlainen logiikka josta itse en tiedä mitään, esimerkiksi Attack On Titan RAH-hahmoista Annie ja Hange ovat paljon vaikeammin saatavilla kuin muut (todennäköisesti ne ovat exclusive jostain tapahtumasta)

Jalat ovat aika tukevat verrattuna kevytrakenteisempaan ylävartaloon. Tämä on myönteinen juttu siinä mielessä, että hahmon tasapaino on parempi.

Koska kyseessä on actionfiguuri, nivellys on tietysti olennainen osa koko juttua. Vaatteet päällä figun nivellyskohtia on kuitenkin vähän hankala tutkia, ja vaatteiden liikkuvuus vaikuttaa hahmonkin liikkuvuuteen. Arminin paidassa ja housuissa on tarranauhakiinnitys, joten periaatteessa vaatteet voi ottaa pois, mutta valitettavasti nuo valjaat vaikuttavat siltä kun ne olisi pultattu itse hahmoon kiinni.Aika monta nivellyskohtaa figuurilla näyttäisi olevan, jotkut vähän erikoisiakin. Esimerkiksi ottaessani kengän pois löysin nivellykset varpaistakin :D Eli siis varpailla seisonta ja korkkarien käyttö onnistuu tarvittaessani.


"Onpas vihaisen näköinen tyyppi..."

Kuvakulmasta johtuen tämän kuvan informaatioarvo on aika vähäinen, mutta tarkoituksena oli siis alun perin demonstroida kokoeroja kahden 12-tuumaisen muotinuken kanssa. Disney-nuket ovat inan verran RAH:eja pidempiä, kun taas perusmittaisen EAH on jonkin verran lyhyempi. Alemmasta kuvasta näkyy myös paremmin kuinka paljon sopusuhtaisempi pää Arminilla on kahteen muuhun nukkeen verrattuna. Toisaalta kädet taas ovat selkeästi isommat. Käsien koon toki ymmärtää, koska sen avulla niihin on helpompi asetella aseita ja muita tavaroita.


Tuo 3DMG on MAAILMAN HIENOIN. Oikeesti. Kuten kuvasta näkyy, nuo terät voi pistää kasaan ja asetella kiinni valjaisiin (näissä mun ottamissa kuvissa tuo kahva on aseteltu väärin tonne takin sisään, tajusin vasta kuvien oton jälkeen miten se laitetaan sinne suojukseen). Tosin täyspitkiä teriä on vain kaksi kappaletta, loput kuusi ovat katkenneita. Ongelmia varustehuollossa...? 3DMG:n kiinnitys toimii tosi hyvin. Kuten tavallista, jouduin vähän taistelemaan tuon ständin kanssa, tässä kuvassa se ei ole kunnolla kiinni.

"Harrastatko säkin tanssia?" "Siis viitat on niin LAST SEASON." "Saanko mä lainata tota sun asetta?"
Laatikon ulkopuolella odotti kulttuurishokki. Ei taidan kukaan muu Donnan naapurissa olla armeijan käynyt... Arminilla on kolme erilaista naamakappaletta, joista kaksi ovat käytännössä sama vakava ilme eri silmien asennolla. Oma suosikkini on tämä kauhistunut :D Tukkakappaleita on 2 ja käsiä 7.


En yleensä säilytä edes kalliimpien nukkejen laatikoita, mutta tämä oli jo niin hieno että sen päätin pitää!

6 kommenttia:

  1. Upea figuuri! *__* Ihan syystäkin kallis, kun mukana tulee niin paljon vaihto-osia ja proppeja ja laatu on tosi hyvä. : D
    Mahtava tuo kauhistunut naama. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Niinpä, kyllä tämä on mielestäni hintansa väärti (tosin iso syy on kyllä tuo 3DMG jolla voisin leikkiä vaikka lopun ikääni... Siinä tulee mukana kanssa sellaiset vaijerijutskat joilla ne liikkuu ympäriinsä!)

      Kauhistunut naama on parhautta, tuo heti elävyyttä tuohon vakavaan habitukseen :D

      Poista
  2. Vau, onpa upea! *_* En varmaan ole tutustunutkaan tuon kokoisiin actionfiguureihin ikinä. Mullahan on se Hatsune Miku joka on tuota lähinnä... ja se on sen 15cm. Kiinnostava ja kattava postaus! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että pidit, minulta pyydettiinkin vähän tarkempaa juttua RAH:ista kun se saapuu, siksi vähän informaatiorikkaampi postaus ^^ Enkä olekaan tämän sarjan figuja nähnyt suomalaissa blogeissa.

      Actionfiguurit taitavat kieltämättä useammin olla enemmän figmojen kokoluokkaa eli juurikin tuo viitisentoista senttiä. Itse en ole koskaan mieltynyt figmoihin, koska mielestäni ne ovat koostaan johtuen hieman kömpelön näköisiä proppeineen ja nivellyksineen... Siksi tämä enemmän "nukkemainen" RAH on mieleeni. Toki figmat ovat hinnoiltaan vain sen kolmasosan näistä, että siinä mielessä ne varmasti ovat kivempi keräilykohde :P

      Poista
  3. Oih! Olen pitkään haaveillut jostain Real Action Heroes figusta, mutta en ole osannut päättää minkä ostaisin... Mahtavaa että hankit Arminin ja teit postauksen siitä koska en ole aiemmin nähnyt kunnon esittelyjä näistä. Aivan super-ihana figuuri ja Armin on vielä lempparini SnK'sta... <3

    Wow, nuo kuvat nukkien kanssa. Toki olin lukenut figujen kuvauksesta niiden mitat, mutta ei sitä ikinä niistä numeroista osaa ajatella minkä kokoisia ne todellisuudessa ovat... jotenkin ihanan iso tämä figu. Paljon lisää kuvia Arminista? ^^

    (ai niin ja moi vaan, en ole tainnut aiemmin kommentoida mitään, olen vaan stalkkeroinut blogiasi, hahah! Mutta mukava blogi sinulla ja tulen todennäköisesti stalkkaamaan sinua myös Instagramissa kun huomasin tuosta sivun reunasta että sinulla sellainenkin on.)

    T. Fellow teologianopiskelija, nukkeilija ja figukerääjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että tykkäät ^^ Kyllä varmaan RAHien koko yllättää, kun yleisimmät actionfiguurit taitaa olla aika lailla pienempiä. En kyllä tiedä kun en asian suhteen kovin ekspertti ole :D Naispuolisille RAH:ille istuu kuulemma Pure Neemojen vaatteet! Olen muissa blogeissa kokenut nukkejen kokoa vertailevat postaukset tosi kiinnostavina ja hyödyllisinä, joten yritin samaa itsekin, vaikka se tässä jutussa menikin vähän pipariksi kun en ottanut kuvaa suoraan edestäpäin.

      Toivottavasti löytyy/julkaistaan suakin miellyttävä, voin kyllä ihan oman kokemuksen perusteella suositella! Ainakin mun tietämistä paikoista nämä kuitenkin myydään loppuun suht nopeasti, en tiedä millainen näiden second hand market oikeastaan on.

      Kuvia tulee vielä lisää kun aika on sille kypsä. Näissä kuvissa on muutenkin liian vähän tota kauhistunutta ilmettä. Se tuo kaikkin kuviin sellasen humoristisen efektin..!

      Mäkin olen käynyt ihastelemassa sun blogia ja nukkeja varmaan useampaan otteeseen, mutta miksköhän en ole laittanut mihinkään seurauslistaan? Asia korjattakoon. Muistan lukeneeni joskus tosta sun profiilista että olet myös teologiaopiskelija ja teki mieli antaa sellainen virtuaalinen bro-fist! :DD

      Poista