keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Haasteilua

1. Suunnitteletko ostoksesi tarkkaan vai menetkö aina inspiraation ja mutu-tuntuman perusteella shoppailemaan? 


Mulla on tosi suunnitelmallinen luonne, joten mietin yleensä etukäteen mitä haluaisin ja puntaroin tarkkaan ostoa. Mutta joskus saatan mennä läheiseen Toys'R'Usiin fiiliksellä "ostan jotain kymmenellä eurolla."
 
2. Seuraatko ulkomaisia nukkeilijoita somessa; Bloggerissa, Instagrammissa tai muualla? Luettele muutama suosikkisi!


Kyllä, mutta hyvin rajoitetusti! Instagramissa erityinen suosikkini on blythe-nukkeja kuvaava kzerosix. Blogosfäärissä ehdoton lemppari on The Toy Box Philosopher, jonka nukkearvostelut ovat todella laaja-alaisia, asiantuntevia ja monipuolisia. Suosittelen!
 
3. Onko sinulla kokoelmassasi joku erityinen suosikki nukke?

Pidän kaikista kokoelmani osasista, ja on julmaa valita vain yksi. Ehkä kuitenkin Takaran Petite Blytheni Suri tebyA lyublyU, joka on kurjan laatuisesta hiuskuontalosta huolimatta aivan ihastuttava pikku nukke, ja saa varmasti himoitsemaan lisää Blythejä. Lisäksi Suri on niin pieni, että se mahtuu vaikka taskuun!
 
4. Paljon sinulta kuluu keskimäärin kuukaudessa rahaa harrastukseesi? Vastaus voi olla ympäripyöreä.
Tähän on hankala vastata, sillä ostan nukkeja aika paljon silloin, kun rahaa on ylimääräistä muutenkin. Ehkä hyvä arvio on 30e/kk, sillä välillä välillä ei tule täydennettyä kokoelmaa pariin kuukauteen mutta sitten jotkut hankinnat maksavat enemmän.


5. Omistatko vielä nukkea josta keräily lähti ja mikä/millainen se on/oli? 

Ensimmäiset nukkeni olivat Disney Storen Anna ja Merida, ja hyvin ovat vielä tallessa! Kyseessä ovat siis Disney Store Classic-sarjan nuket, 12-tuumaisia muotinukkeja ja vuoden 2013 mallia kummatkin.
 
6. Onko sinulla muita harrastuksia jotka liittyvät läheisesti/jollain tapaa nukkekeräilyyn? Millaisia?
Pidän kovasti animaatioelokuvista (minulla on blogikin Hollywood-animaatioon liittyen, http://animaatiojuttua.blogspot.com) ja jonkin verran katson myös animaatiosarjoja. Animaatio ja lelutuotanto liittyvät läheisesti toisiinsa, monista animaatiojutuista on tehty paljon oheistuotteita ja vastaavasti monilla lelusarjoilla on oheistuotteenaan animaatiosarja. Omassakin kokoelmassa on paljon animaatioaiheisia nukkeja ja figuureja :)


Kiitos haasteesta Korppi ^^ Haasteeseen kuuluu kysymyksiin vastaamisen lisäksi myös kuuden oman kysymyksen keksiminen ja haasteen antaminen kolmelle bloggaajalle. Omat kysymykseni menevät Meiko-Starille, Lilujalle ja Spicalle, mikäli haluavat niihin vastata!

1. Minkä nukke/figuuri ym. valmistajan tuotteista pidät eniten? Miksi?

2. Jos olisi pakko myydä jotakin pois kokoelmastasi, mitä se olisi?

3. Kustomoitko nukkejasi? Haluaisitko tehdä niin jos rahkeita riittäisi?

4. Missä ammatissa haluaisit toimia?

5. Käytätkö blogin ohella aktiivisesti muutakin somea?

6. Jaa yksi mukava keräilyharrastukseen liittyvä muisto!


 Loppuun kuva viime kesältä pikkupupusista, ettei olisi pelkkää tekstiä sisältävä postaus... :D

4 kommenttia:

  1. Todella kiva haaste ja kiitos haastamisesta! ^3^ Minulle ei olekaan taas pitkään aikaan annettu haasteita joten olen ihan into piukassa tekemässä tätä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihanaa että haaste miellytti ^^ Odottelen innolla vastauksiasi!

      Poista
  2. Oho, satuinkin huomaamaan haasteesi. Kiitos siitä! Vastaanpas kysymyksiisi vaikka heti. :)
    Ja haluan jälleen kiittää, kun olet kommentoinut minulle. Olen taas palaillut aktiivisemmin Bloggerin maailmaan, niin jos vielä mielit, olisin iloinen jos seuraisit jatkossakin postailujani. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa takaisin, Meiko-Star ^^ Voin luvata että seuraan ja kommentoin vastaisuudessakin! Olen aina pitänyt blogistasi, se erottuu mielestäni edukseen monista MH-blogeista.

      Poista